0031649036512 [email protected]
Selecteer een pagina
Hostess Service Sittard - Over mij

Over mij

Mijn naam is Marijke Daniels. Mijn grootste passie is gastvrijheid bieden aan gasten/klanten en het visitekaartje zijn van het bedrijf. Overtuigingskracht is een belangrijke vaardigheid die ik bezit. Mijn kracht ligt verder bij het inspringen op de wensen van de klant waarbij het component storytelling tevens een aandeel heeft. Ik ben breed inzetbaar, communicatiefvaardig en van vele markten thuis. U kunt mij inzetten voor werkzaamheden gerelateerd aan de beauty branche of in een functie als gastvrouw/receptioniste. Ik ben leergierig, overtuigend, commercieel en gedreven. Aanspreekpunt, daar ben ik goed in. Door mijn enthousiasme en gedrevenheid ben ik mogelijk een goede match voor uw bedrijf.

Marijke daniels
Sittard
Hospitality & Beauty

Mijn verhaal

Mijn naam is Marijke Daniels. Woon in Sittard. Mijn grootste passie is gastvrijheid bieden. Verder ook het visite kaartje van het bedrijf of bijvoorbeeld het overtuigen of gasten ontvangen. Had in mijn jeugd jaren al veel passie en interesse in deze branche. De laatste 6 jaar heb ik veel diverse ervaring kunnen opbouwen bij bekende opdrachtgevers en daarnaast ook trainingen gevolgd waardoor ik nu graag met nieuwe ervaringen en samenwerkingen wil aangaan. 

Mijn studies

K

LOI - Schoonheid verzorging - make up

K

School het college Sittard - Word perfect

K

Fabious opleiding - Receptioniste / telefoniste

K

Meao - mbo

K

Nick beckers - mavo

Mijn werkwijze

Mijn eerste kennismaking doe ik graag via  telefoon of mail. Vervolgens plan ik graag een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever waarbij ik graag mijzelf verder presenteer. Aansluitend bespreek ik met de opdrachtgever wat diegene mij te bieden heeft. Als wij beide akkoord gaan bespreken wij de verdere details.  

Laten we kennismaken!