0031649036512 [email protected]
Selecteer een pagina
Over mij - Hss

Over mij

Mijn naam is Marijke Daniels. Mijn grootste passie is gastvrijheid bieden aan gasten/klanten en het visitekaartje zijn van het bedrijf. Overtuigingskracht is een belangrijke vaardigheid die ik bezit. Mijn kracht ligt verder bij het inspringen op de wensen van de klant waarbij het component storytelling tevens een aandeel heeft. Ik ben breed inzetbaar, communicatievaardig en van vele markten thuis. U kunt me inzetten voor werkzaamheden gerelateerd aan de beauty branche of in een functie als gastvrouw/receptioniste. Ik ben leergierig, overtuigend, commercieel en gedreven. Door mijn enthousiasme en gedrevenheid ben ik een goede match voor uw bedrijf.

Marijke daniels
Sittard
Hospitality & Beauty

Mijn verhaal

Mijn naam is Marijke Daniels. Woon in Sittard. Mijn grootste passie is gastvrijheid bieden. Verder ook het visitekaartje van het bedrijf, overtuigen & gasten ontvangen. Had in mijn jeugd jaren al veel passie en interesse in deze branche. De laatste 10 jaar heb ik veel diverse ervaring kunnen opbouwen bij bekende opdrachtgevers. Daarnaast heb ik ook trainingen gevolgd om mezelf continue te blijven ontwikkelen.

Mijn studies

K

LOI - Schoonheid verzorging - make up

K

School het college Sittard - Word perfect

K

Fabious opleiding - Receptioniste / telefoniste

K

Meao - mbo

K

Nick beckers - mavo

Mijn werkwijze

Mijn eerste kennismaking doe ik graag via telefoon of mail. Vervolgens plan ik graag een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever waarbij ik graag mijzelf verder presenteer. Aansluitend bespreek ik met de opdrachtgever wat diegene me te bieden heeft. Als we beide akkoord gaan bespreken we de verdere details.  

Laten we kennismaken!